Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Thema: Biometrie in Toegangscontrole
Datum: woensdagmiddag 24 april 2018.
Locatie: Heras Experience Center, Industrieweg 18, Oirschot
Noteer in je agenda!.Meer informatie volgt.

Uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ruud Huijts.

"Biometriegebruik onder nieuwe EU privacywetgeving (AVG/GDPR)” staat op woensdagmiddag 22 november 2017 centraal tijdens de Najaarsbijeenkomst van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI). Leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Identity & Access Management 2017 congres

Geschreven door Heliview Conferences & Training.

Midden Nederland Hallen Barneveld

Het Identity & Access Management (IAM) congres wordt voor de 12e keer gehouden. De Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) is er op 18 mei 2017 ook bij. IAM 2017 biedt een overzicht van ontwikkelingen op het vakgebied. De dag inspireert deelnemers om (verder) aan de slag te gaan met IAM. VVBI-leden Ruud van Munster en Ruud Huijts verzorgen samen een workshop over biometrie.

Aankondiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ron van Troost.

Wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) voor het gebruik van biometrie en de huidige operationele toepassingen? Op 22 november 2017 organiseert de VVBI haar negende landelijke bijeenkomst. De invoering van de nieuwe EU-privacywetgeving staat per mei 2018. Daarom is gekozen voor dit zeer actuele thema, dat erg leeft in de markt.

VVBI-voorjaarsbijeenkomst 2017 uitnodiging

Geschreven door Ruud Huijts.

Op dinsdagmiddag 11 april 2017 kunnen de leden van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI), vakgenoten en andere geïnteresseerden elkaar weer ontmoeten en bezig zijn met de ontwikkelingen rondom biometrie en identiteit. Het thema van de achtste landelijke bijeenkomst is "Gelaatsherkenning".

UConnect2017 - The Act-Now Economy

Geschreven door Petra Halenbeek - BioTrust.

Op 29 maart aanstaande organiseert BioTrust hun jaarlijks UConnect event. Het thema van UConnect 2017 is de ‘Act-Now Economy’: de transitie, uitdagingen en kansen. De plenaire sprekers en parallelle sessies richten zich op 3 essentiële onderwerpen voor ‘Act-Now organisaties’: Biometrische Authenticatie, Smart Privacy en Real-time besluitvorming. Toegang is gratis