Nieuwsberichten

Uitnodiging Voorjaarsbijeenkomst 2019

Op 15 april 2019 organiseert de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVVBI) haar twaalfde bijeenkomst. Het thema is biometrie in forensisch onderzoek.  Plaats van handeling is het Nederlands Forensich Instituut in Den Haag. Naast de VVBI-leden zijn deelnemers uit het bedrijfsleven,  de overheid, , kennis­instituten en andere geïnteresseerden van harte welkom. Voorafgaand is 's morgens de jaarvergadering voor VVBI-leden.

Lees verder

VVBI en EAB willen meer samenwerken

De Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) en de European Association for Biometrics (EAB) willen in de toekomst nauwer samenwerken, aldus VVBI-voorzitter Ruud Huijts en EAB-CEO Michiel van der Veen. Op dit moment is het nog vooral een intentieverklaring van beide organisaties dan dat er al concrete plannen voor gezamenlijke activiteiten gemaakt zijn. 

Lees verder

VVBI zoekt nieuwe penningmeester

De huidige penningmeester en medeoprichter van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI), René Besselink, wil zich niet weer herkiesbaar stellen na zijn komende aftreden. Met veel plezier en inzet heeft hij zijn functie ruim 6 jaar vervult.  René draagt het stokje graag aan ander VVBI-lid over.

Lees verder

Uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2018

Op 26 november 2018 houdt de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) haar Najaarsbijeenkomst 2018 bij AXA in Veenendaal. Leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er zal veel informatie uitgewisseld en kennis gedeeld kunnen worden tijdens presentaties en werkoverleg. Er is een rondleiding door de AXA-fabriek voorzien en voldoende gelegenheid om te netwerken. De inwendige mens wordt niet vergeten. Vooraf aanmelden is verplicht.

Lees verder

Meld je aan als lid

Het lidmaatschap is bedoeld voor personen met interesse in de aspecten en facetten die spelen rondom biometrie en identiteit.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De jaarcontributie is slechts € 50.

Het lidmaatschap biedt o.a. gratis toegang tot de VVBI-bijeenkomsten.

Contact opnemen met de VVBI

E-mail

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretariaat (Ron van Troost)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster (Ruud Huijts)

Postadres

  • Maerten van Heemskerckstraat 68
  • 1964 ED Heemskerk
  • Nederland

Bestuur