• Start
 • Nieuws
 • Identity & Access Management 2017 congres

Identity & Access Management 2017 congres

Midden Nederland Hallen Barneveld

De impact van de digitale transformatie

Identity & Access Management (IAM) zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. De digitale transformatie, die als doel heeft om toegevoegde waarde te creëren voor zowel de interne als externe klanten, heeft impact op de IAM-oplossingen die organisaties gebruiken.

Datum 18 mei 2017
Tijd 09:00 - 17:40 uur
Locatie Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
Informatie IAM2017

Inhoud en inspiratie

Het IAM congres 2017 biedt een overzicht van ontwikkelingen op het gebied van IAM. De dag inspireert deelnemers om (verder) aan de slag te gaan met IAM. Bovendien gaat men in op vragen als: Wat is een goede fundering voor IAM, waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van IAM processen, wat zijn nieuwe mogelijkheden? Hoe ga ik om met klant identiteiten, welke innovaties zijn er, hoe ga ik om met IOT en nog veel meer. Deelnemers hebben aan het einde van de dag bovendien inzicht in de flexibiliteit en winstgevendheid van een goede IAM oplossing.

Wokshop biometrie

Ruud Huijts Ruud van Munster

VVBI-leden Ruud van Munster en Ruud Huijts verzorgen samen een workshop getiteld "Het wachtwoord is (bijna) dood. Leve de biometrie!":

U wordt op luchtige wijze langs diverse aspecten van het gebruik van biometrie geleid. In enkele rondes wordt steeds een cruciaal aspect van biometrische persoonsherkenning geschetst en wordt een korte discussie gevoerd.
U heeft zo de gelegenheid om uw overwegingen, twijfels, verwachtingen, etc. actief te ventileren en respons te krijgen. De sprekers benaderen de kwesties vanuit de biometrie met IAM in hun achterhoofd.
Doel is u als deelnemer concrete argumenten te geven om de keuze om wel of niet biometrie toe te passen beter gefundeerd te kunnen (gaan) maken.

Mogelijk gratis toegang voor enkele VVBI-leden/relaties

Als partner van IAM 2017 heeft VVBI de mogelijkheid om enkele leden en/of bestaande relaties uit te nodigen voor een kosteloze deelname aan het congres.

​Er zijn wel voorwaarden voor kosteloze deelname van een VVBI-genodigde. Hij of zij:

 • is een eindgebruiker op het gebied van het congresonderwerp,
 • is werkzaam bij een organisatie met meer dan 50 medewerkers,
 • vult de vragen bij “uw inschrijfprofiel” volledig in,
 • staat open voor minimaal vier 1-op-1 gesprekken met IAM-partners.

Leveranciers en consultants van aan het congresthema gerelateerde producten en diensten, PR bureaus, reclamebureaus, werving- en selectie bureaus en studenten worden niet als eindgebruiker gezien en kunnen alleen tegen betaling aan het congres deelnemen.

Denkt u als VVBI-lid of relatie van de VVBI in aanmerking te komen om uitgenodigd te worden, kunt u contact opnemen met het VVBI-secretariaat.

Meld je aan als lid

Het lidmaatschap is bedoeld voor personen met interesse in de aspecten en facetten die spelen rondom biometrie en identiteit.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De jaarcontributie is slechts € 50.

Het lidmaatschap biedt o.a. gratis toegang tot de VVBI-bijeenkomsten.

Contact opnemen met de VVBI

E-mail

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Secretariaat (Ron van Troost)
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Webmaster (Ruud Huijts)

Postadres

 • Roestuin 48
 • 3343 CV Hendrik Ido Ambacht
 • Nederland

Bestuur