Nieuwsberichten

Uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2018

Op 26 november 2018 houdt de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) haar Najaarsbijeenkomst 2018 bij AXA in Veenendaal. Leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er zal veel informatie uitgewisseld en kennis gedeeld kunnen worden tijdens presentaties en werkoverleg. Er is een rondleiding door de AXA-fabriek voorzien en voldoende gelegenheid om te netwerken. De inwendige mens wordt niet vergeten. Vooraf aanmelden is verplicht.

Lees verder

Bometrie en GDPR op 9 november 2018 in Leuven

Op vrijdag 9 november 2018 is er in Leuven (België) een conferentie over biometrie en privacy.  VVBI-leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De organisatie ligt bij de EAB, KU Leuven (CITIP) en Universiteit van Kent.

Lees verder

VVBI vernieuwt haar website

De vormgeving van de website vvbi.nl is al grotendeels vernieuwd. Er zal meer achtergrondinformatie over biometrie en identiteit gaan verschijnen. Leden krijgen  toegang tot een afgeschermd deel. De VVBI wil haar expertise meer etaleren.

Lees verder

26 november 2018 Najaarsbijeenkomst

Hoe komen wij tot een betrouwbare en veilige biometrische identiteit? Op 26 november 2018 (let op nieuwe datum) organiseert de VVBI hierover haar volgende najaarsbijeenkomst in deze succesvolle reeks. Ga de confrontatie aan met actuele en toekomstige uitdagingen en breng expertise in om samen naar de toekomst te kijken.

Lees verder

Meld je aan als lid

Het lidmaatschap is bedoeld voor personen met interesse in de aspecten en facetten die spelen rondom biometrie en identiteit.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De jaarcontributie is slechts € 50.

Het lidmaatschap biedt o.a. gratis toegang tot de VVBI-bijeenkomsten.

Contact opnemen met de VVBI

E-mail

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretariaat (Ron van Troost)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster (Ruud Huijts)

Postadres

  • Roestuin 48
  • 3343 CV Hendrik Ido Ambacht
  • Nederland

Bestuur