Max Snijder

In memoriam: Max Snijder 27 april 2018 †

Geschreven door Ruud Huijts.

Op vrijdag 27 april 2018 is VVBI-lid Max Snijder op de leeftijd van 57 jaar in Amsterdam overleden. Max was in behandeling voor een zeldzame beenmergziekte. Helaas verslechterde zijn gezondheid snel door complicaties in de afgelopen weken. Namens de VVBI wens ik de naaste familie Carine, Arthur en Caspar veel sterkte met het verwerken van het verlies van Max.

Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Geschreven door Ruud Huijts.

Welke rol speelt biometrie in toegangscontrole? Op 24 april 2018 organiseert de VVVBI haar tiende bijeenkomst rondom dit thema. Verschillende sprekers zullen de laatste stand van zaken en ontwikkelingen toelichten.

Aankondiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ron van Troost.

Wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) voor het gebruik van biometrie en de huidige operationele toepassingen? Op 22 november 2017 organiseert de VVBI haar negende landelijke bijeenkomst. De invoering van de nieuwe EU-privacywetgeving staat per mei 2018. Daarom is gekozen voor dit zeer actuele thema, dat erg leeft in de markt.

Uitnodiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Geschreven door Ruud Huijts.

Biometrie in toegangscontrole is het thema van 10e bijeenkomst van de Vereniging van Biometrie & Identiteit op 24 april 2018 in het Heras Experience Center te Oirschot. Leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ruud Huijts.

"Biometriegebruik onder nieuwe EU privacywetgeving (AVG/GDPR)” staat op woensdagmiddag 22 november 2017 centraal tijdens de Najaarsbijeenkomst van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI). Leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.