Verenigingszaken

De VVBI is een kleine Nederlandstalige vereniging die enorme expertise rondom biometrie en identiteit herbergt.
De VVBI heeft als ambitie:

  • informatie uitwisselen en kennis delen tussen bedrijfsleven, kennisinstituten, overheid en burgers.
  • juist gebruik van biometrie bevorderen in persoonsherkenning, identiteitsmanagement e.d.

Fundament

De VVBI is gebaseerd op een collectief gedachtengoed en gedeelde uitgangspunten ("missie"). Er leven binnen de VVBI gezamenlijke ideeën over toekomstige ontwikkelingen ("visie"). De VVBI heeft de intentie zich verder te ontwikkelen ("doelen"). De VVBI en in het bijzonder het VVBI-bestuur volgt een pad om de doelstellingen te realiseren ("strategie").

Statuten

De Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) is opgericht op 25 januari 2013 door René Besselink, Ruud Huijts, Anton Kuip en Werner Roest. De Vereniging heeft volledige rechtsbevoegdheid. De Algemene Vergadering van de VVBI heeft statuten vastgesteld. De notariële akte is op 21 april 2015 bij notaris Lunenborg te Alblasserdam gepasseerd.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de VVBI staat open voor natuurlijke personen. De VVBI is geen branchevereniging van bedrijven e.d. Organisaties kunnen wel begunstiger van de VVBI worden. Leden kennen rechten (bijv. gratis toegang tot bijeenkomsten)  en plichten (bijv. geringe contributiebijdrage). Leden kunnen van voordelen profiteren.

Contact opnemen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ron van Troost)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ruud Huijts)

Ook lid worden

Het VVBI-lidmaatschap is voor personen met interesse in de aspecten en facetten rondom biometrie in identiteitsvastelling. Het lidmaatschap biedt meerdere voordelen, terwijl de contributie minimaal is.
Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Op vvbi.nl zoeken