Artikelen
blog posts

“Ik heb nog nooit een vals identiteitsbewijs gezien!”

Deze opmerking horen wij bij Securitech zeer vaak als we mensen vertellen wat onze specialisatie is. Onze logische wedervraag is dan altijd: "Hoe weet je dat?"

Laat je als VVB-lid kennen!

Onderling informatie uitwisselen en kennis delen is wezenlijk voor de leden van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI). Ik roep op om dit ook meer via onze website te gaan doen.

Onderzoeksrapport verkenning van gezichtsherkenning horizontale privacy

Universiteit Tilburg heeft in opdracht van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) het onderzoeksrapport genaamd ‘Op het eerste gezicht: een verkenning van gezichtsherkenning en privacyrisico’s horizontale relaties´ opgeleverd, waarvan een samenvatting.

Ik ben één van 260.000 en 2,3 miljoen slachtoffers

Uit een kluis zijn tapes van verzekeraar Allianz met persoonsgevoelige gegevens gestolen. Het gaat om 260.000 verzekerden en 2,3 miljoen andere gevallen Het voelt akelig onder beide groepen te vallen.

Datalek van Allianz nog niet gedicht

Uit een kluis zijn tapes van Allianz met persoonsgevoelige gegevens gestolen. In september en oktober is de omvang van dit enorme datalek gebleken. Dreigt er onheil voor de getroffenen?

Smartphone straks single point of failure in authenticatie?

De smartphone is een krachtig device, ook bruikbaar in sterke (biometrische) authenticatie. Zijn we op weg een single point of failure in authenticatie te creëren?

Contact opnemen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ron van Troost)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ruud Huijts)

Ook lid worden

Het VVBI-lidmaatschap is voor personen met interesse in de aspecten en facetten rondom biometrie in identiteitsvastelling. Het lidmaatschap biedt meerdere voordelen, terwijl de contributie minimaal is.
Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Op vvbi.nl zoeken